Sleva!

Yoga balanční prkno

5 500 vč. DPH

Unikátní pomůcka pro jógu, kterou si zamilujete.

Popis

Prkno s přírodním kukučem, co nejen dobře vypadá. Unikátní pomůcka pro jógu, kterou si zamilujete. Jógu cvičíte na prkně prakticky stejně jako na zemi, jen tentokrát musíte zapojit veškeré svalstvo pro udržení rovnováhy. Díky nutnosti stále držet balanc tělo přirozeně zpevňuje a tím i posiluje střed. Yoga balanční prkno je vhodné jak pro začátečníky tak pokročilé jogíny.

Je to výzva, která Tě posune na další level. Ozvláštněte běžnou praxi doma nebo ve studiu. Díky stálé potřebě vyrovnávání zapojíte hluboký stabilizační systém – svalstvo pánevního dna, břišní svalstvo a svaly podél páteře. Skvělý rehabilitační trénink pro bolavá záda, pro získání hezkýho bříška nebo pro zlepšení tréninkové úrovně prakticky v jakémkoliv sportu.

 

Balancování přispívá k prevenci před bolestí zad, ramen a krku. Tato bolest často vychází z ochablých svalů hlubokého stabilizačního systému – středu těla, tedy svalů, co nejsou vidět. Svalstvo středu těla zajišťuje sílu, stabilitu a pohyblivost, potřebnou k vykonávání každodenních činností i vrcholových sportů.

Více v článku >>Proč balancovat<<

Další informace

Rozměr

180x50cm

Nosnost

145Kg

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Yoga balanční prkno”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Máte dotaz?


 

Mohlo by se Vám líbit…